"...Enjoy what you do :) ..."
Ting Xu
-
Domian E., Janiszewska E., Krystalizacja – rozdział w podręczniku „Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności” Wydawnictwo SGGW, 2012, 405-418.
-
Pałacha Z., Janiszewska E., Zamrażanie produktów spożywczych - rozdział w podręczniku „Wybrane zagadnienia obliczeniowe inżynierii żywności”, Wydawnictwo SGGW, 2012, 252-281
-
Janiszewska E., Witrowa-Rajchert D., Wybrane właściwości fizyczne roztworów stosowanych jako nośniki w procesie mikrokapsułkowania aromatów., Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku. Monografia Wydawnictwo Naukowe PTTŻ (red. T. Sikora), Kraków 2010, str. 105-114
-
Janiszewska E., Witrowa-Rajchert D., Właściwości fizyczne mikrokapsułek aromatów spożywczych otrzymanych w wyniku suszenia rozpyłowego., Wpływ procesów technologicznych na właściwości materiałów i surowców roślinnych. Monografia Wydawnictwa Naukowego FRNA, 2010,
- 1.
-
Jedlińska A., Janiszewska E., Witrowa-Rajchert D., Seuvre A.M., Voilley A., The physicochemical properties of industry microencapsulated grapefruit aroma, materiały 19th International Drying Symposium (IDS 2014) Lyon, France, August 24-27, 2014