STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

dr inż.

Emilia Janiszewska-Turak

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Miniatura 3

2019/03/X/NZ9/00388 Analiza struktury złoża oraz cząstek proszków uzyskanych z fermentowanych soków warzywnych metodą suszenia rozpyłowego

Grant wewnętrzny SGGW

Źródło finansowania: Grant wewnętrzny SGGW

Tytuł: Mikrokapsułkowanie beta-karotenu uzyskanego różnymi metodami ekstrakcji.

Moja rola w projekcie: kierownik projektu

IX 2013 -

Inside Food

Żródło finansowania: grant 7th EU program nr FP7-226783

Tytuł: Inside Food - Integrated sensing and imaging devices for designing, monitoring and controlling microstructure of foods
Acustic emmision

Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania

Kierownik ze strony polskiej: Ewa Jakubczyk

2009-2013

więcej...

Wykonawca w zadaniu - Lider 2011

Żródło finansowania: NCBiR program LIDER

Tytuł: "Analiza rynku teksturotwórczych dodatków do żywności w Polsce oraz metody zagospodarowania odpadów przemysłu owocowo-warzywnego"

Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania

Kierownik: Justyna Cybulska (Instytucja realizująca grant - Instytut Agrofizyki im. B. Dobrzańskiego PAN w Lublinie)

Iuventus Plus Karoliny Szulc

Źródło finansowania: MNISW

Tytuł: Wpływ modyfikacji składu surowcowego, zastosowanego procesu technologicznego na właściwości fizykochemiczne i stabilność żywności w proszku dla niemowląt i dzieci

Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania

2011

kierownik projektu: Karolina Szulc

grant MNiSW nr N312-086 32/4117

Żródło finansowania: MNiSW grant promotorski nr N312-086 32/4117

Tytuł: Studia nad mikrokapsułkowaniem aromatów spożywczych metodą suszenia rozpyłowego

Moja rola w projekcie: główny wykonawca

Kierownik projektu: Dorota Witrowa-Rajchert

2006-2008

współpraca z ETOL Poland sp. z oo