Miniatura 3
2019/03/X/NZ9/00388 Analiza struktury złoża oraz cząstek proszków uzyskanych z fermentowanych soków warzywnych metodą suszenia rozpyłowego
Grant wewnętrzny SGGW
Źródło finansowania: Grant wewnętrzny SGGW
Tytuł: Mikrokapsułkowanie beta-karotenu uzyskanego różnymi metodami ekstrakcji.
Moja rola w projekcie: kierownik projektu
IX 2013 -
Inside Food
Żródło finansowania: grant 7th EU program nr FP7-226783
Tytuł: Inside Food - Integrated sensing and imaging devices for designing, monitoring and controlling microstructure of foods
Acustic emmision
Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania
Kierownik ze strony polskiej: Ewa Jakubczyk
2009-2013
Wykonawca w zadaniu - Lider 2011
Żródło finansowania: NCBiR program LIDER
Tytuł: "Analiza rynku teksturotwórczych dodatków do żywności w Polsce oraz metody zagospodarowania odpadów przemysłu owocowo-warzywnego"
Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania
Kierownik: Justyna Cybulska (Instytucja realizująca grant - Instytut Agrofizyki im. B. Dobrzańskiego PAN w Lublinie)
Iuventus Plus Karoliny Szulc
Źródło finansowania: MNISW
Tytuł: Wpływ modyfikacji składu surowcowego,
zastosowanego procesu technologicznego
na właściwości fizykochemiczne i
stabilność żywności w proszku dla
niemowląt i dzieci
Moja rola w projekcie: podwykonawca zadania
2011
kierownik projektu: Karolina Szulc
grant MNiSW nr N312-086 32/4117
Żródło finansowania: MNiSW grant promotorski nr N312-086 32/4117
Tytuł: Studia nad mikrokapsułkowaniem aromatów spożywczych metodą suszenia rozpyłowego
Moja rola w projekcie: główny wykonawca
Kierownik projektu: Dorota Witrowa-Rajchert
2006-2008
współpraca z ETOL Poland sp. z oo