Przedmioty jakie prowadzę:
Inżynieria procesowa - ćwiczenia dotyczące: Filtracji, Wymiany ciepła, Wymienników, Odparowania, Zamrażania, Krystalizacji, Destylacji oraz Suszenia.
Informatyka II – ćwiczenia (zagadnienia – bazy danych w tym bazy patentowe, Microsoft Word Excel Power Point, Table Curve 2d).
Współczesne trendy w nauce o żywności i żywieniu:
- dla specjalności Inżynieria żywności- wykład z nowoczesnych technik mikrokapsułkowania.
- dla specjalności Biotechnologia/Technologia – ćwiczenia z procesów membranowych.
Inżynieria żywności
– dla specjalności Inżynieria żywności - wykład z mikrokapsułkowania (nastawienie na przemysł spożywczy) oraz na studiach zaocznych ćwiczenia z mikrokapsułkowania oraz pian.
- dla specjalności Bezpieczeństwo żywności - ćwiczenia.
Projektowanie produktu
Inżynieria procesowa II – ćwiczenia i wykłady z odparowania.
Rysunek techniczny – ćwiczenia dotyczące: Wymiarowanie, Sprzęgła i napędy, Rurociągi i armatura. Wykłądy dotyczące sprzęgieł i napędów oraz rurociągów i armatury
Kontrola i sterowanie proceswmi biotechnologicznymi - wykłady i ćwiczenia.
Zajęcia ze studentami z wymiany zagranicznej w ramach programu ERASMUS.