STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

dr inż.

Emilia Janiszewska-Turak

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Depositphotos_22041759_s.jpgX-XII 2013 UC Berkeley, Hass School of Bussiness – wizytujący naukowiec

  • współpraca nauki z gospodarką,
  • zarządzanie badaniami naukowymi,
  • komercjalizacja wyników badań,
  • umiejętności lidera jako T-shapa.

2011-2012 Uniwersytet Warszawski – studia podyplomowe

Wydział Prawa

Studia w zakresie własności intelektualnych.

2009-2010 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – studia podyplomowe

Wydział Nauk o Żywności

Studia w zakresie nowoczesnych instrumentalnych metod analitycznych w badaniach bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz

2004-2008 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie – studia doktoranckie

Wydział Nauk o Żywności

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji

1999-2004 Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie – studia magisterskie

Wydział Nauki o Żywności

kierunek: Inżynieria chemiczna i procesowa