STONA W BUDOWIE
Zapraszamy niebawem do odwiedzenia naszej witryny

W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika.
Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Prywatności.
Zamknij

dr inż.

Emilia Janiszewska-Turak

Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Wydział Nauk o Żywności

Doświadczenie zawodowe

 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

 

Adiunkt z habilitacją od  15.11.2019

 

-  badania naukowe w zakresie inżynierii żywności, mikrokapsułkowania, procesów w warunkach nadkrytycznych,

 

-    raportowanie, prezentacja i publikacja danych.

 

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

Adiunkt od  2009

-  badania naukowe w zakresie inżynierii żywności, mikrokapsułkowania, procesów w warunkach nadkrytycznych,

-    raportowanie, prezentacja i publikacja danych.

Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, ul. Akademicka 14, 18-400 Łomża

Starszy wykładowca  2010 – 2011

-    prowadzenie zajęć z przedmiotu “Inżynieria  żywności i aparatura”

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

Asystent  2008 – 2009

-    badania naukowe w zakresie inżynierii żywności,

-    raportowanie, prezentacja i publikacja danych.

Staże naukowe i zawodowe

Wykładowca - Cork, Ireland, Intensive Programme "Functional Ingredients For Tailored Food", 14-20 IV 2013,

Wykładowca - Agrocampus Ouest, Rennes, France, Intensive Programme "Functional Ingredients For Tailored Food", 18-23 III 2012.

 


Staż naukowy - Universita di Bologna, Interdepartmental Centre for Agri-Food Industrial Research, Cesena, Italy, 29 III - 29 IV 2014

Staż naukowyAgrocampus Ouest, STLO, Rennes, France, 13-25 I 2014

Staż naukowy - Instytut Nawozów Sztucznych w Puławach, 20 VIII -20 XI 2012,

Staż naukowy - University of J.J. Strossmayer in Osijek, Croatia, Department of Food Science, CII-HR-0306-03-1011-M-45134- For Safe and Healthy Food in Middle-Europe, 15 IV - 15 V 2011.


Staż zawodowy - PAX Water Technologies, Richmond California USA,  X-XII 2013,

Staż zawodowy -  QB3, San Francisco, California USA,  XI 2013,

Staż zawodowy - SM “Mazowsze” w Chorzelach,  1 IX – 31 X 2009,

Staż zawodowy - Kruger Polska Sp z o.o. w  Ostrów Mazowiecka,  30 IX - 31 XII 2008.


 

Szkolenie - Belgia, Ghent University, Intensive Programme "Broading skills in food sanitary safety" 25 I - 7 II 2009,

Szkolenie - Niemcy, Dresden, Pillnitz 3rd Summer Academy in Organic Animal Husbandry 25-31 VIII 2007,

Szkolenie - Węgry, Corvinus University of Budapest; Intensive Programme "Food and Consumer" 30 I - 10 II 2006,

Szkolenie - Belgia, Ghent, Intensive Programme "Renewable Biomaterials", 9 - 20 I 2006.