Doświadczenie zawodowe
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Adiunkt z habilitacją od 15.11.2019
- badania naukowe w zakresie inżynierii żywności, mikrokapsułkowania, procesów w warunkach nadkrytycznych,
- raportowanie, prezentacja i publikacja danych.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Adiunkt od 2009
- badania naukowe w zakresie inżynierii żywności, mikrokapsułkowania, procesów w warunkach nadkrytycznych,
- raportowanie, prezentacja i publikacja danych.
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, ul. Akademicka 14, 18-400 Łomża
Starszy wykładowca 2010 – 2011
- prowadzenie zajęć z przedmiotu “Inżynieria żywności i aparatura”
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywności, ul. Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Asystent 2008 – 2009
- badania naukowe w zakresie inżynierii żywności,
- raportowanie, prezentacja i publikacja danych.
Staże naukowe i zawodowe
Wykładowca - Cork, Ireland, Intensive Programme "Functional Ingredients For Tailored Food", 14-20 IV 2013,
Wykładowca - Agrocampus Ouest, Rennes, France, Intensive Programme "Functional Ingredients For Tailored Food", 18-23 III 2012.
Staż naukowy - Universita di Bologna, Interdepartmental Centre for Agri-Food Industrial Research, Cesena, Italy, 29 III - 29 IV 2014
Staż naukowy - Agrocampus Ouest, STLO, Rennes, France, 13-25 I 2014
Staż naukowy - Instytut Nawozów Sztucznych w Puławach, 20 VIII -20 XI 2012,
Staż naukowy - University of J.J. Strossmayer in Osijek, Croatia, Department of Food Science, CII-HR-0306-03-1011-M-45134- For Safe and Healthy Food in Middle-Europe, 15 IV - 15 V 2011.
Staż zawodowy - PAX Water Technologies, Richmond California USA, X-XII 2013,
Staż zawodowy - QB3, San Francisco, California USA, XI 2013,
Staż zawodowy - SM “Mazowsze” w Chorzelach, 1 IX – 31 X 2009,
Staż zawodowy - Kruger Polska Sp z o.o. w Ostrów Mazowiecka, 30 IX - 31 XII 2008.
Szkolenie - Belgia, Ghent University, Intensive Programme "Broading skills in food sanitary safety" 25 I - 7 II 2009,
Szkolenie - Niemcy, Dresden, Pillnitz 3rd Summer Academy in Organic Animal Husbandry 25-31 VIII 2007,
Szkolenie - Węgry, Corvinus University of Budapest; Intensive Programme "Food and Consumer" 30 I - 10 II 2006,
Szkolenie - Belgia, Ghent, Intensive Programme "Renewable Biomaterials", 9 - 20 I 2006.